VAN DEN BOUT advocaten, mediators & IE-gemachtigden te Voorburg-Leidschendam, regio Den Haag, gespecialiseerd in familierecht, mediation, arbeidsrecht en intellectueel eigendom.

21 / 08 / 2017

Zoals elk jaar wordt ook in 2017 weer de Dag van de Scheiding georganiseerd, en wel op vrijdag 8 september 2017. Omdat steeds meer (echt)scheidingen plaatsvinden was dit destijds voor de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) aanleiding om jaarlijks een speciale dag in het leven te roepen waarop landelijk aandacht wordt gevraagd voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen: de ‘Dag van de Scheiding’, met als uiteindelijk doel: het verbeteren van het proces rondom (echt)scheidingen, opdat steeds meer (ex-) partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan, ook in verband met de evt. kinderen.

Ook ons kantoor: Van den Bout (familierecht)advocaten & mediators, aangesloten bij de vFAS, verleent daaraan medewerking. In een vrijblijvend gratis half uurgesprek kunt u kennis maken met een vFAS advocaat | mediator en informatie krijgen over scheiden en de financiële en overige gevolgen ervan, uiteraard ook met betrekking tot kwestie aangaande kinderen, indien van toepassing, zoals o.m. het ouderschapsplan, het hoofdverblijf, de zorgregeling, de kinderalimentatie.

Zie verder ook de vFAS website: www.verder-online.nl